РОЗГЛЯНУЛИ ПРОТОКОЛИ ПРО  ПРАВОПОРУШЕННЯ

РОЗГЛЯНУЛИ ПРОТОКОЛИ ПРО ПРАВОПОРУШЕННЯ

У селищній раді  відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради. Голова адмінкомісії Надія Вікарська провела засідання, в якому взяли участь 7 членів комісії із 9. Комісія розглянула 2  протоколи про адміністративні правопорушення, складених працівниками сектору поліцейської діяльності №1 (смт Стара Синява) відділу поліції №1 (м.Старокостянтинів) та поліцейськими Деражнянщини Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій щодо неправдивого виклику спецслужб та продажу спиртного.

ТРИВАЄ АКТИВНА ДОПОМОГА ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМ

ТРИВАЄ АКТИВНА ДОПОМОГА ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМ

Станом на сьогодні зареєструвалося на території Старосинявської громади 3012 внутрішньо переміщених осіб, з них понад 500 дітей, з них 180 дітей шкільного віку, 186 осіб покинуло територію громади. Важлива робота в тилу. У час повномасштабної війни найціннішими рисами залишаються людяність та підтримка. На базі селищної ради продовжують роботу два координаційні центри з надання гуманітарної допомоги переселенцям у приміщенні колишнього кінотеатру «Зоря»:

Шановні мешканці громади!

Шановні мешканці громади!

Ситуація станом на 16.00 04 квітня 2022 року на території Старосинявської громади контрольована. Минає 40 днів невпинної боротьби українців за мир і свободу на своїй рідні й землі. Дякуємо Богу і нашим захисникам за цей ранок, за ці пережиті дні. Безперебійно працюємо в тилу: все для фронту, все для Перемоги.

НАДАЄМО  ВСЕБІЧНУ  ПІДТРИМКУ

НАДАЄМО ВСЕБІЧНУ ПІДТРИМКУ

Станом на сьогодні зареєструвалося на території Старосинявської громади понад 3000 внутрішньо переміщених осіб, з них понад 500 дітей, 168 осіб покинуло територію громади, щодня прибувають нові переселенці.

ГРОМАДА СЕЛА ПІДТРИМУЄ ЛЮДЕЙ У ВАЖКІ ХВИЛИНИ

ГРОМАДА СЕЛА ПІДТРИМУЄ ЛЮДЕЙ У ВАЖКІ ХВИЛИНИ

Робота в тилу є на сьогодні не менш важливим кроком наближення перемоги. Кожен житель громади, як кажуть, «від малого до старого» вносить свою справу та віддає частину себе для підтримки захисників рідної землі, допомоги переселенцям, які волею долі опинилися у складній ситуації.

Шановні мешканці громади!

Шановні мешканці громади!

Ситуація станом на 14.00 30 березня 2022 року на території Старосинявської громади контрольована. Минає 35-та доба війни. Збройні Сили України - єдина діюча гарантія безпеки України. Щира вдячність хоробрим воїнам ЗСУ за стійкість духу і незламність!

За працевлаштування переселенців держава заплатить по 6,5 тисячі

За працевлаштування переселенців держава заплатить по 6,5 тисячі

Кабінет Міністрів Україні згрупував усі пільги, які наразі надаються вимушеним переселенцям. Окрім безпосередньої допомоги українцям, які полишили домівки, кошти спрямовуватимуть і населенню та бізнесу регіонів, що їх прийняли.