КОМАНДА «ОТГ СТАРА СИНЯВА»  перемогла на благодійному турнірі в Хмельницькому

КОМАНДА «ОТГ СТАРА СИНЯВА» перемогла на благодійному турнірі в Хмельницькому

Футбол 8*8 у Хмельницькому: зірки спорту та збір для ЗСУ. 7-8 травня на стадіоні ДЮСШ-1 у Хмельницькому проходив благодійний футбольний турнір. Він зібрав 12 команд з міста та області. Усі вони грали у дещо незвичному форматі 8*8. Тривалість гри становила два тайми по 12 хвилин. Старосинявську футбольну команду представляв Олександр Пузирук, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури виконкому селищної ради.

ВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ МАТЕРІ

ВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ МАТЕРІ

Дорогі матері! Надсилаю вам щирі вітання з Днем Матері. Мати – найдорожча людина для кожного з нас… Неможливо в усій повноті оцінити її роль у суспільстві, оскільки Матір є продовжувачем роду людського, вона наша сила і підтримка у Світі, найближча і найнадійніша людина.

МАТИ-ГЕРОЇНЯ З ЦИМБАЛІВКИ

МАТИ-ГЕРОЇНЯ З ЦИМБАЛІВКИ

Напередодні Дня Матері вітання від Президента України Володимира Зеленського отримала багатодітна мати Фелонюк Лариса Леонідівна – нагрудний знак та посвідчення «Мати Героїня». Селищний голова Віталій Здебський привітав жительку села Цимбалівка з отриманням почесного звання та вручив їй посвідчення і нагрудний знак.

ПІДТРИМКА ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ: ПРОДОВЖУЄМО  СПРАВУ

ПІДТРИМКА ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ: ПРОДОВЖУЄМО СПРАВУ

Станом на 06.05.22 сьогодні з часу повномасштабного вторгнення в Україну зареєструвалося на території Старосинявської громади 3036 внутрішньо переміщених осіб, з них понад 360 дітей, на даний час понад 2380 ВПО залишаються проживати в громаді. Продовжують прибувати переселенці з міст України, де ведуться важкі бої: Маріуполя, Запоріжжя, Донецька, Луганська та Кривого Рогу. Повертаються в Київ, Київську область.

Шановні мешканці громади!

Шановні мешканці громади!

Ситуація станом на 16.00 04 травня 2022 року на території Старосинявської громади контрольована. Сьогодні минає 70-а доба війни в Україні.Пройдено немало доріг на захист країни, пережито чимало важких буднів… Дякуємо нашим захисникам за оборону мирних земель держави, за стійкість та захист рідної землі.

ПІДТРИМАЛИ ВЕСНЯНУ АКЦІЮ БЛАГОУСТРОЮ «Я ЛЮБЛЮ СТАРУ СИНЯВУ!»

ПІДТРИМАЛИ ВЕСНЯНУ АКЦІЮ БЛАГОУСТРОЮ «Я ЛЮБЛЮ СТАРУ СИНЯВУ!»

Старосинявська об’єднана територіальна громада сьогодні провела весняну акцію «Я люблю Стару Синяву!». Працівники селищної ради, культури, музичної школи, освіти висадили біля Меморіалу Слави (Стелл пам'яті) 37 кущів троянд, висіяли у відкритий грунт в центрі містечка газонну траву, у Старій Синяві на клумбах біля пам’ятників ліквідаторам на ЧАЕС, АТО, афганцям, Матері і дитини, автозаправки – посіяли однорічники плетючі настурції та низькорослі жовті і бордові чорнобривці.

ДНІ  БЛАГОУСТРОЮ  ТРИВАЮТЬ

ДНІ БЛАГОУСТРОЮ ТРИВАЮТЬ

Підтримуючи акцію «За чисте довкілля» на території Старосинявської громади старости населених пунктів разом із мешканцями продовжують працювати над благоустроєм територій населених пунктів. За участю жителів села та старости Йосипівського старостинського округу Івана Луценка здійснено заходи із благоустрою в с.Уласово-Русанівка – прибрано території біля місцевого ФАПу та парку.

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

Станом на 16.00 29 квітня 2022 року ситуація у громаді контрольована. Минає 65-а доба війни в Україні. Дякуємо нашим захисникам і Богу за ці пережиті дні.