ПІДТРИМКА ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ: ПРОДОВЖУЄМО СПРАВУ

Станом на 11.08.22 сьогодні з часу повномасштабного вторгнення в Україну зареєструвалося на території Старосинявської громади 3050 внутрішньо переміщених осіб, з них понад 380 дітей, на даний час близько 1400 ВПО залишаються проживати в громаді. Продовжують ще прибувати переселенці з тимчасово окупованих міст України.

ФОТО

Івківський старостинський округ: акція «Підтримай своїх!»

З перших днів війни жителі Івківського старостинського округу беруть активну участь в акції " Підтримай своїх!". Люди зносили продуктові набори, одіяла, подушки, матраци, покривала, одяг, готували домашні страви та виготовляли власними руками засоби захисту для ЗСУ.

ФОТО

Відбулося засідання виконкому

У селищній раді проходило засідання виконавчого комітету, яке провів селищний голова Віталій Здебський за участю 29 членів виконкому. На виконкомі детально обговорили шляхи вирішення нагальних питань та прийняли рішення із 21 питання.

ФОТО

ДОРОГУ У БАБИНЕ РЕМОНТУВАЛИ СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ

Під час воєнного стану залишається непростою ситуація із проведенням ремонтних робіт ділянок вуличних доріг та під’їзних доріг до населених пунктів, зокрема, виділенням фінансування і самою процедурою спрямування бюджетних коштів  на виконання даних робіт.

Підсумки громадських слухань у Пасічнянському старостинському окрузі

Громадські слухання є завершальним етапом проведення громадського обговорення. В загальному по Пасічнянському старостинському окрузі підтримали кандидатуру Базелюка Анатолія Андрійовича на посаду старости 314 жителів Пасічнянського старостинського округу, які мають право голосу на виборах.

165-а доба війни в Україні…

Шановні мешканці громади! Ситуація станом на 09.00 07 серпня 2022 року на території Старосинявської громади контрольована. Сьогодні минає 165-а доба війни в Україні.

ФОТО

На передовій разом із синами

Вже 26 лютого Віктор Шайда вступив до лав місцевої тероборони, а згодом разом із двома синами-студентами, пройшовши швидку підготовку, стали військовослужбовцями 19-го окремого стрілецького батальйону ЗСУ.

ФОТО

Ремонтуємо власними силами

Непроста ситуація під час воєнного стану складається із проведенням ремонтних робіт приміщень соціальної сфери, зокрема, виділенням фінансування та процедурою спрямування коштів місцевого бюджету на виконання даних робіт.