ВПО громади отримали допомогу за сприяння регіонального відділення АМУ

ВПО громади отримали допомогу за сприяння регіонального відділення АМУ

240 пар нового, сезонного дитячого взуття на прохання виконавчої дирекції РВ надали підприємці ринку «Укрторгсервіс», що в місті Хмельницькому. Допомога була розподілена між внутрішньо переміщеними особами, що тимчасово оселилися у таких громадах: Старосинявській, Віньковецькій, Грицівській, Понінківській, Теофіпольській, Меджибізькій, Антонінській.

Сьомаківський старостинський округ: акція «Підтримай своїх!» ФОТО

Сьомаківський старостинський округ: акція «Підтримай своїх!»

Війна 2022 року понівечила серця і душі громадян України величезною втратою співвітчизників, але не зламала і ніколи, ніколи не зламає. В період цієї війни наші земляки всіляко підтримують українських бійців і беруть активну участь в акції «Підтримай своїх».

170-а доба війни в Україні…

170-а доба війни в Україні…

Шановні мешканці громади! Ситуація станом на 12.00 12 серпня 2022 року на території Старосинявської громади контрольована. Сьогодні минає 170-а доба війни в Україні.

ПІДТРИМКА ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ:  ПРОДОВЖУЄМО СПРАВУ

ПІДТРИМКА ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ: ПРОДОВЖУЄМО СПРАВУ

Станом на 11.08.22 сьогодні з часу повномасштабного вторгнення в Україну зареєструвалося на території Старосинявської громади 3050 внутрішньо переміщених осіб, з них понад 380 дітей, на даний час близько 1400 ВПО залишаються проживати в громаді. Продовжують ще прибувати переселенці з тимчасово окупованих міст України.

Івківський старостинський округ: акція «Підтримай своїх!» ФОТО

Івківський старостинський округ: акція «Підтримай своїх!»

З перших днів війни жителі Івківського старостинського округу беруть активну участь в акції " Підтримай своїх!". Люди зносили продуктові набори, одіяла, подушки, матраци, покривала, одяг, готували домашні страви та виготовляли власними руками засоби захисту для ЗСУ.

Відбулося засідання виконкому ФОТО

Відбулося засідання виконкому

У селищній раді проходило засідання виконавчого комітету, яке провів селищний голова Віталій Здебський за участю 29 членів виконкому. На виконкомі детально обговорили шляхи вирішення нагальних питань та прийняли рішення із 21 питання.

ДОРОГУ У БАБИНЕ РЕМОНТУВАЛИ СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ ФОТО

ДОРОГУ У БАБИНЕ РЕМОНТУВАЛИ СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ

Під час воєнного стану залишається непростою ситуація із проведенням ремонтних робіт ділянок вуличних доріг та під’їзних доріг до населених пунктів, зокрема, виділенням фінансування і самою процедурою спрямування бюджетних коштів  на виконання даних робіт.

Підсумки  громадських слухань у  Пасічнянському старостинському окрузі

Підсумки громадських слухань у Пасічнянському старостинському окрузі

Громадські слухання є завершальним етапом проведення громадського обговорення. В загальному по Пасічнянському старостинському окрузі підтримали кандидатуру Базелюка Анатолія Андрійовича на посаду старости 314 жителів Пасічнянського старостинського округу, які мають право голосу на виборах.