Динаміка поширення COVID-19 за тиждень на Хмельниччині позитивна, проте летальність — зросла ВАЖЛИВО

Динаміка поширення COVID-19 за тиждень на Хмельниччині позитивна, проте летальність — зросла

За тиждень з 26 вересня до 2 жовтня в Україні зареєстрували зниження кількості нових випадків COVID-19 на 3 %. У Хмельницькій області динаміка також позитивна — кількість хворих, у порівнянні з попереднім тижнем, зменшилася на 5,7%. Зокрема, за тиждень з 26 вересня до 2 жовтня на Хмельниччині коронавірусну хворобу діагностували у 2618 осіб, що на 158 менше, аніж тижнем перед тим. Захворіли 288 дітей, що на 65 менше, ніж у період з 19 до 25 вересня.

Відбулося засідання виконавчого комітету ФОТО

Відбулося засідання виконавчого комітету

У селищній раді проходило засідання виконавчого комітету, яке провів селищний голова Віталій Здебський за участю 36 членів виконкому. На виконкомі детально обговорили шляхи вирішення нагальних питань та прийняли рішення із 24 питань.

Підсипали критичну ділянку  дороги ФОТО

Підсипали критичну ділянку дороги

Під час осінніх частих дощів  стан сільських грунтових доріг Старосинявської громади значно погіршився.  На жаль, з вимогами воєнного стану в країні, непростою ситуацією, яка склалася нині, фінансування місцевого бюджету  спрямовується тільки на необхідні першочергові напрямки.

Вітання селищного голови з професійними святами – Всесвітнім днем учителя та Днем працівників освіти ВІТАННЯ

Вітання селищного голови з професійними святами – Всесвітнім днем учителя та Днем працівників освіти

Шановні вчителі, вихователі, викладачі музики, працівники та ветерани освітянської галузі! Щиро вітаю всіх вас з професійними святами – Всесвітнім днем учителя, який відзначається 5 жовтня, та Днем працівників освіти, який освітяни святкують у першу неділю жовтня!

Сьогодні 220-а доба війни в Україні… ВАЖЛИВО

Сьогодні 220-а доба війни в Україні…

Шановні мешканці громади! Ситуація станом на 01.10.2022р. на території Старосинявської громади контрольована.  Сьогодні 220-а доба війни, розпочався восьмий місяць, як країна героїчно протистоїть повномасштабному вторгненню росії.

У селищній раді відбувся прийом громадян ФОТО

У селищній раді відбувся прийом громадян

Сьогодні селищний голова Віталій Здебський провів особистий прийом громадян. На прийомі побувало 5-ро  жителів громади, які зверталися з приводу надання консультації та допомоги у вирішенні особистих та робочих питань. Їм детально надано роз’яснення.

Завтра відбудеться прощання із Героєм  Павлом Хмілем

Завтра відбудеться прощання із Героєм Павлом Хмілем

У боях за Україну  віддав своє життя  житель села  Адампіль  Павло Степанович  Хміль. Завтра, 01 жовтня 2022 року, оголошено днем жалоби на території Старосинявської територіальної громади у зв’язку з прощанням із загиблим Героєм –  Павлом Хмілем.

Завтра відбудеться прощання із Героєм Миколою Камінним

Завтра відбудеться прощання із Героєм Миколою Камінним

У боях за Україну  віддав своє життя  житель села  Заставці  Микола Миколайович КАМІННИЙ. Завтра, 30 вересня 2022 року, оголошено днем жалоби на території Старосинявської територіальної громади у зв’язку з прощанням із загиблим Героєм –   Миколою КАМІННИМ.