Фото без описуПерший заступник селищного голови Олександр ПОПИК провів он-лайн  засідання виконавчого комітету, участь в якому взяло 27 членів виконкому. Хвилиною мовчання члени виконкому вшанували пам'ять 64 загиблих Героїв.

Під час роботи виконавчого комітету розглянуто та прийнято рішення з наступних питань:

1.Про схвалення проєкту рішення «Про внесення змін до селищного бюджету Старосинявської селищної територіальної громади на 2024 рік», про що детально розповіла начальник управління фінансів виконкому селищної ради Інна Гноянко: «За підсумками виконання селищного бюджету за січень  -травень поточного року перевиконання дохідної частини селищного бюджету становить 1552,5 тис. гривень, або 103,3%.

Рекомендовано збільшити дохідну частину загального фонду селищного бюджету  в сумі 307,0 тис. грн.

Відповідно до цього пропонуємо збільшити видаткову частину селищного бюджету в сумі 307,0 тис.грн. (в тому числі  по загальному фонду в сумі 250,5 тис.грн та по спеціальному фонду в сумі 56,5 тис гривень) та направити дані кошти на фінансування  установ, заходів та програм головним розпорядникам селищного бюджету:

Направити  дані кошти на фінансування головним розпорядникам коштів селищного бюджету, а саме на:

  • Програму розвитку архівної справи на території Старосинявської селищної ради на 2024 - 2026 роки  - 62,0 тис гривень (придбання сканера та  комп’ютерного обладнання для оцифрування документів) ;
  • Програму будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць та доріг комунальної власності Старосинявської селищної ради на 2022-2025 роки – 230,0 тис. гривень (придбання щебеневої продукції – 100,0 тис.грн та оплата послуг за транспортні витрати пов’язані з поточним ремонт вулиць та доріг – 130,0 тис.грн).
  • Комплексна програма розвитку освіти Старосинявської селищної ради на 2021-2025 роки – 15,0 тис гривень (заходи щодо проведення військово – патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).»

Про отримання та передачу благодійної допомоги, інформував головний спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету селищної ради Петро Скригунець.

На завершення роботи виконкому перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Попик підбив підсумки роботи виконавчого комітету, подякував усім за оперативну роботу.

За матеріалами виконкому.