Фото без описуОсь і знову втретє за час воєнного стану в навчальних закладах громади пролунав останній дзвінок…  Мелодія останнього дзвоника сповістила про те, що сьогодні школярі йдуть на омріяний відпочинок, а випускники роблять перший крок у доросле життя.

У Старосинявському  ліцеї ім.О.Романенка щирі вітання адресував учням секретар селищної ради Олександр Пузирук, вручаючи грамоти учасникам навчального процесу,  Олександр Миколайович подякував педагогам за клопітку працю та виховання підростаючого покоління, побажав успіхів в навчанні, добра і благополуччя в родинах.

Пишаємося  здобутками наших дітей, дякуємо батькам за активну участь у шкільному житті. Вдячні воїнам ЗСУ за змогу навчатися та відзначити таке гарне свято.

Дорогі випускники! Нехай кожен із вас знайде свою дорогу в житті.

Щасливої та щедрої долі у житті, у досягненні, мети, дорогі  випускники! Щиро бажаю усім міцного здоров’я, успіхів, гармонії та благополуччя. Будьте гідними поваги людей і радуйте батьків та наставників своїми досягненнями.

Хвилюючі миті свята Останнього дзвоника зафіксовано у Заставецькій філії Старосинявського ліцею ім.О.Романенка, Пилявському ліцеї, Пасічнянському  ліцеї ім.І.Русого, учнів привітали старости Володимир Кисилишин та Анатолій Базелюк. У кожному навчальному закладі громади миті свята – незабутні та сповненні гарних сподівань на мирне небо і щасливе майбутнє кожної дитини.

Злагоди вам, миру та добробуту! Мрії мають властивість здійснюватися - МРІЙТЕ!  Все буде Україна!

 

За матеріалами свята