Фото без описуСьогодні перший заступник селищного голови Олександр ПОПИК провів засідання виконавчого комітету, участь в якому взяло 32 члени виконкому. Хвилиною мовчання члени виконкому вшанували пам'ять 63 загиблих Героїв.

Під час роботи виконавчого комітету розглянуто та прийнято рішення з наступних питань:

1.Про  зняття із квартирного обліку, інформував начальник відділу містобудування, архітектури, комунального майна, житлово-комунального господарства та благоустрою виконавчого  комітету  селищної  ради  Олег Анатолійович Ніколаєць.

2.Про отримання та передачу благодійної допомоги, інформував головний спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету селищної ради Петро Скригунець.

3. Про затвердження актів обстеження зелених насаджень та надання  дозволу на зріз  дерев на  території Старосинявської селищної ради (зріз аварійних  дерев на території Пилявківського старостинського округу), повідомив головний спеціаліст відділу земельних відносин виконкому селищної ради Дмитро Осадчук.

4.Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 13.04.2018р. №01/2018 «Про комісію з питань легалізації виплати заробітної плати та забезпечення повноти і своєчасності сплати податків та зборів»;

5.Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 10.09.2020 р. №04/2020 «Про робочу групу з питань  легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення», доповідала начальник управління фінансів виконкому селищної ради Інна Гноянко.

6.Про внесення змін до рішення виконавчого комітету «Про утворення  Координаційного центру підтримки цивільного населення»,  розповіла  заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Надія Вікарська.

7. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Старосинявської селищної ради від 24.03.2021 року № 13/2021 «Про створення постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами на території Старосинявської селищної ради»;                              

8.Про створення постійно діючої комісії з виявлення, обстеження та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна та майна відумерлої спадщини на території Старосинявської селищної ради, затвердження її складу та Положення про комісію та 20. Про безкоштовну передачу дров з балансу КНП «Старосинявська БЛ» на баланс відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету селищної ради, інформував начальник відділу містобудування, архітектури, комунального майна, житлово-комунального господарства та благоустрою виконавчого  комітету  селищної  ради  Олег Анатолійович Ніколаєць.

9. Про  проведення дезінфекції криниць, які знаходяться в комунальній власності Старосинявської селищної ради, та 23.Про надання згоди на передачу в оренду нежитлових приміщень об’єктів комунальної власності Старосинявської селищної ради; 24. Про розірвання договорів оренди нежитлових приміщень об’єктів комунальної власності Старосинявської селищної ради,  інформував головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, комунального майна, житлово-комунального господарства та благоустрою виконавчого  комітету  селищної  ради  Віктор Паціюк.

10. Про включення об’єкту до фонду захисних споруд та постановки на облік, як найпростіше укриття; та 22. Про внесення змін до рішення виконкому  Старосинявської селищної ради від «09» лютого 2021 року №08/2021 «Про створення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій  Старосинявської селищної ради»,  повідомив начальник відділу цивільного захисту мобілізаційної та оборонної роботи з правоохоронними органами Володимир Кондратюк.

11. «Про присвоєння адрес», про що доповіла головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, комунального майна, житлово-комунального господарства та благоустрою  селищної ради Людмила Стегніцька.

12. Про затвердження висновку опікунської ради при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради (два питання №12 та №25) доповіла начальник відділу правового забезпечення діяльності ради апарату селищної ради Галина Паращина.

13. Про схвалення проєкту рішення «Про внесення змін до селищного бюджету Старосинявської селищної територіальної громади на 2024 рік», розповіла начальник управління фінансів виконкому селищної ради Інна Гноянко. 

14-19. На виконкомі розглянули питання порядку денного, що стосувалися захисту законних прав та інтересів дітей, питань про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, про що розповів начальник   відділу - Служби у справах дітей виконкому селищної ради  Віктор Данілкович.      

Секретар ради Олександр Пузирук  взяв  участь в конструктивному обговоренні питань порядку денного виконкому, наголосив на все можливій підтримці жителями громади військових ЗСУ та переселенців.

На завершення роботи виконкому перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Попик підбив підсумки роботи виконавчого комітету, подякував усім за оперативну роботу, побажав усім миру, здоров’я та перемоги.

За матеріалами виконкому.