Фото без описуУ селищній раді відбулася зустріч команди волейболістів Старосинявської дитячо-юнацької спортивної школи з депутатами селищної ради, представниками бізнесу, котрі постійно надають підтримку у розвитку спорту. Команда за підсумками розіграшу у  Чемпіонаті України (Дитяча ліга серед дівчат 2007 р.н. сезону 2023-2024 р.р.) виборола гарний результат - стала восьмою серед 19 команд України! Фінальний етап змагань проходив у м.Хирів, що на Львівщині з 16 по 21 квітня.

Секретар ради Олександр Пузирук під час зустрічі подякував учасникам Чемпіонату України, освітянам, підприємцям за спільні справи, котрі дають гарний результат, розвивають молодь та спорт, підіймають рівень нашої громади на  різних змаганнях  та чемпіонатах.

Олександр Миколайович  вручив подяки селищної ради усім учасницям збірної команди з волейболу Старосинявської ДЮСШ за працьовитість і відповідальність, рішучість та оптимізм, за волю до перемоги і розвиток фізичної культури і спорту громади.

Щирих слів вдячності заслуговують педагоги, котрі доклали чимало зусиль до підготовки збірної до чемпіонату України. За сумлінну працю, високі професійні якості і бездоганну роботу на благо нашої громади, за досягнуті успіхи у розвитку фізичної культури і спорту секретар ради  О.Пузирук вручив подяки: тренеру-викладачу з волейболу Старосинявської ДЮСШ Ігорю Пірожкову; в.о. начальника відділу освіти, молоді спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради Наталії Сивопляс;   директору Старосинявської ДЮСШ Любові Пікульській.

За ефективне налагодження партнерських зв’язків, дієву підтримку розвитку фізичної культури і спорту громади  Олександр Миколайович вручив подяки селищної ради: директору СФГ «Поділля», депутату селищної ради Андрію Сопруку за надану допомогу - інвентар, екіпіровку; власнику ТОВ «НОРД ЮКРЕЙН» Сергію Кондратюку, котрий надав фінансову підтримку волейбольній команді та тренеру; Валентину Дроздовському, приватному підприємцю, депутату селищної ради за надану спонсорську підтримку у зборі команди.

У рамках зустрічі звучали теплі  слова вдячності представникам бізнесу громади, обговорювалися моменти гри на Чемпіонаті України та плани подальшої співпраці.

За матеріалами зустрічі