Фото без описуСтаросинявська селищна територіальна громада сьогодні провела весняну акцію «За чисте довкілля!». Працівники апарату селищної ради, структурних підрозділів та комунальних підприємств вийшли на ділянки територій центру містечка, прибирали, вирізали зайву рослинність, чистили дерева та підрізали кущі, прополювали квітники та висаджували квіти, фарбували лавки.

Спільними зусиллями упорядкували території біля Меморіалу Слави (Стелл пам'яті), парк  «Матері та дитини», сквер біля пам’ятного знаку ліквідаторам на ЧАЕС та загиблим під час Афганської війни, квітники біля Дошки пам’яті Героям та в центрі селища по вулиці Грушевського.

Висадили у відкритий грунт на клумбах плетючі квіти, гвоздики та інші багаторічники.

Зробити центр селища квітучим на усе літо, приємним та кольоровим, щоби підняти всім мешканцям настрій – вирішили зробити добру справу, облагородити центр та прикрасити живими квітами.

У квітні секретарем ради Олександром Пузируком було підписане розпорядження щодо організації днів благоустрою на території усієї громади, які триватимуть до 05 травня 2024 року. Наразі усі старостинські округи долучаються до акції благоустрою «За чисте довкілля!». 

Шановні мешканці та гості Старої Синяви! Прохання бути взаємно ввічливими і цінувати особистий вклад кожного у розвиток селища, оберігати те, що зроблене для вашого блага, адже ми всі живемо в одному домі і прагнемо зробити його кращим та квітучим. Благоустрій селища залежить від кожного зокрема…

За матеріалами акції

«За чисте довкілля»