Фото без описуТретій рік повномасштабної війни… Кожен населений пункт нашої громади активно долучається до волонтерської допомоги військовим-землякам, підтримуючи захисників, хто чим може.

  • Бабинський  сільський клуб, працівники спільно з жителями долучаються до збору продуктів, відправляючи на Донецький напрямок.
  • с.Залісся, мешканці села спільно із діловодом Л.Дубик та працівниками соціальної сфери підтримують військових ЗСУ продуктами та домашньою випічкою. Дякуємо спонсору Степану Миколайовичу Загородньому за надані кошти і всім, хто долучився до допомоги для  ЗСУ.  Пишаємося, що поруч з нами живуть люди з добрим і чуйним серцем.  Дякуємо жителям сіл Залісся, Подоляни, які долучається до збору. Ваша підтримка, незалежно від форми, є надзвичайно важливою. Ми разом долаємо всі труднощі і наближаємося до перемоги.  Нехай наші захисники повернуться додому здоровими і міцними, і нехай наша країна відчує після цього ще більше єднання і солідарності.  Разом наближаємо Перемогу.
  • Активні жительки с.Уласово-Русанівка щомісяця, з дня повномасштабної війни,  випікають пироги та домашню випічку, м’ясні вироби для військовослужбовців ЗСУ. Передають за сприянням волонтерів БФ «Перемога у серці» (Раїса Туранська) та волонтерського центру «Калина» (Оксана Дроздовська).
  • Мешканці села Пиляви постійно підтримують земляків на передовій – виплітають різні захисні сітки, збирають продукти та теплі речі і відправляють посилки на фронт.

Разом до Перемоги!

За матеріалами сільських будинків культури.