Фото без описуКожен день мешканці громади розпочинають із вдячності військовим-захисникам за можливість жити і працювати, виховувати навіть в таких складних умовах нове покоління … Тил та фронт тісно взаємопов’язані.  Кожна підтримка воїнам – як цеглини фундаменту до Перемоги України.

Співпраця  органу місцевого самоврядування із військовими досить важлива: десятки тонн продукції на передову, необхідні речі, авто для оперативного виконання бойових завдань, різні моделі дронів («войовничих розвідувальних пташок фронту»), запчастини, будівельні матеріали та багато інших необхідних складових… доставлено нашим бійцям у співпраці селищного голови Віталія Здебського із  жителями громади, підприємцями, керівниками організацій, котрі не стоять осторонь, постійно підтримують ініціативи допомоги ЗСУ селищної ради та розуміють сьогоднішню ситуацію. Про це свідчать численні Подяки, грамоти, різні сувенірні нагороди, адресовані селищному голові  Віталію Здебському та усій громаді в особі активних українців-старосинявців, котрі тримаються разом, бо разом  ми –  сила! А наша позиція – робити все можливе для підтримки ЗСУ та наближення Перемоги.

Нещодавно військові передали селищному голові Віталію Здебському  Подяку від особового складу окремого зведеного підрозділу в/ч зі словами безмежної вдячності та допомогу, яку організовано військовим ЗСУ. «Низький уклін Вам за ваше відношення та розуміння ситуації, що сталася в нашій армії та країні. В цей важкий час в черговий раз підкреслюю, що Армія та Народ – єдині. Українські воїни завжди будуть з народом та докладуть всіх зусиль для збереження єдності та неподільності нашої держави. Ми раді, що у Вашому обличчі знайшли дивовижних людей, які дають можливість підвищити бойовий дух військовослужбовців та відчути себе потрібними українському народові! Дякую за те, що ви робите.»,- з повагою, начальник РЛС зведеного підрозділу в/ч, старший лейтенант Роман Бондар. (Від Галицько-Волинської РТБ).

Також  оригінальні подяки від військових 36-го ОСБ оперативного командування «Захід» – гільза від снаряду з написами вдячності за підтримку.

Крокуємо до Перемоги разом!  Нехай оберігають вас Ангели -охоронці, захисники Миру! Повертайтеся живими-здоровими додому.