Фото без описуСелищний голова Віталій Здебський провів он-лайн  засідання виконавчого комітету, участь в якому взяло 29 членів виконкому.

Розглянуто та прийнято позитивні рішення з питань:

  1. Про початок   опалювального сезону 2023 - 2024 років на території Старосинявської селищної ради, (опалення відповідно має запрацювати від плюс8 і нижче температури на вулиці три доби підряд);
  2. Про визначення переможців конкурсу з перевезення пасажирів на  автобусних маршрутах загального користування в межах Старосинявської територіальної громади, про що інформував головний спеціаліст відділу комунального майна, житлово-комунального господарства та інфраструктури виконкому селищної ради Віктор Паціюк;
  3. Про уточнення адрес,
  4. Про  присвоєння адрес, про що розповіла згідно заяв завідувач сектору архітектури виконкому селищної ради Людмила Стегніцька.

 Питання №1  «Про виключення нежитлових приміщень із переліку І типу об’єктів комунальної власності Старосинявської селищної ради, щодо яких прийнято рішення про передачу їх в оренду», що стосується площі оренди приміщень КНП «Старосинявська БЛ», зняли з порядку денного до вивчення та уточнення розміру площі орендованого приміщення.

 Селищний голова Віталій Здебський подякував членам виконавчого комітету за оперативну злагоджену роботу та розуміння ситуації.

Фото без опису

  

 За матеріалами виконкому.