Фото без описуМаємо чудову новину! В нашому Центрі розпочато надання послуг сервісних центрів МВС. Зокрема, до нас можна звернутись для реєстрації нових транспортних засобів, а також для обміну посвідчення водія на право керування транспортними засобами (без складання іспитів), а також отримання нового посвідчення водія на право керування транспортними засобами замість втраченого чи пошкодженого.

Слід зауважити, що під час дії правового режиму воєнного стану в Україні обмін посвідчення водія та отримання його в разі заміни, втрати або викрадення здійснюється без подання медичної довідки встановленого зразка.

Документи, які потрібно мати з собою для обміну посвідчення водія:

  •  посвідчення водія, що обмінюється;
  •  паспорт громадянина України;
  •  довідку про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків, а у разі відсутності, в силу релігійних переконань - паспорт з відміткою про це (якщо ця інформація відсутня в базі даних);
  •  документи, що підтверджують зміну персональних даних особи, якщо такі відбулися;
  •  платіжний документ (квитанцію).

Вартість виготовлення посвідчення водія – 254 грн. (без послуг банку).

Запрошуємо всіх бажаючих скористатись послугами СЦ МВС в приміщенні ЦНАП Старосинявської селищної ради за адресою смт. Стара Синява, вул. Грушевського, 61. Прийом здійснюється в загальному порядку, а також за попереднім записом за номерами телефонів 050 729 78 84 або 068 450 30 05.

Фото без опису

У разі виникнення будь-яких запитань з приводу обміну посвідчення водія та реєстрації нових транспортних засобів просимо  звертатися за консультаціями по телефону.

Наталія КУЦОКОНЬ, керівник ЦНАП