Фото без опису«…Ще, здається, так недавно все по іншому було,  люди жили, працювали, метушилося село...»,-такі слова пролунали від ведучих Кулик Христини та Шафінської Сніжани, які розпочали благодійний концерт в селі Липки.

На гостей заходу чекала чудова концертна програма з піснями, танцями, віршами та музикою. Глядачі отримали справжній феєрверк гарного настрою та приємних вражень.  Святковий концерт розпочався хореографічною композицією «Хай буде весна» у  виконанні танцювального колективу «Мрія».  В такий день на повні груди хочеться заспівати душею разом з усією Україною найкращу в світі для кожного справжнього українця піснню, яку виконала Козійчук Віка «Любов твоя мама».

На сцені сільського клубу переплелись споконвічні бажання людей бачити та дарувати прекрасне. Діти, які старанно готувались до виступу, відвідуючи репетиції та допомагаючи креативними ідеями,  натхненно виконували свої номери. Чудові таночки «Янголи» та «Словей» подарував глядачам колектив «Перлинки».

Прекрасного настрою гостям подарував колектив «Врода» своїм веселим таночком «Там, де мама моя». Інструментальними творами порадували людей також Багрій Артем та Тукало Вікторія.

Дійсно, за тією злагодженістю цього дня на сцені клубу була велика, співоча, клубна родина села Липки.

Буквально кожен виступ аматорів сцени викликав у публіки захоплення і приємне враження. Своїми виступами учасники створили барвисту мистецьку феєрію.

Свято пройшло яскраво, залишивши позитивні емоції та усмішки на обличчях всіх присутніх гостей, які теплими оплесками дякували талановитим учасникам художньої самодіяльності за концерт.

Зібрані кошти в сумі 2500 грн. будуть передані на  підтримку ЗСУ. Крокуємо спільними справами до Перемоги України!

За матеріалами Старосинявського Будинку культури