Фото без описуУ Старосинявській громаді з робочою поїздкою перебували: Анатолій Катеринчук, голова Хмельницької районної військової адміністрації Хмельницької області, Микола Грушка, начальник Хмельницького  районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, які зустрілися із  селищним головою  Віталієм Здебським та матір’ю військового Тетяною Хилобокою, Героя  Анатолія Покутнього, який загинув у боротьбі за Україну у важких  боях за Харківщину в березні 2022 року.

Микола Грушка, начальник Хмельницького РТЦК та СП, Анатолій Катеринчук, голова Хмельницької районної військової адміністрації, Віталій Здебський, селищний голова, Михайло Королевський, начальник 10-го відділу Хмельницького РТЦК та СП передали «Орден за мужність» ІІІ ступеня посмертно Анатолію Покутньому,  матері та братам Героя.

Покутній Анатолій Сергійович загинув  в боях за Україні під час виконання службового завдання.

Учасник бойових дій в зоні проведення АТО/ООС, військовий, житель села Адампіль  Анатолій ПОКУТНІЙ народився  4.10.1993 р.н.

У 2009 р. закінчив Адампільську ЗОШ І-ІІІ ст.

Навчався  3 роки у професійному гірничому ліцеї, де  здобув професію гірника (м. Тернівка, Павлоградський район, Дніпропетровська область).

Працював в м. Дніпро в шахті.

22.04.2019 р. призвався на строкову службу в м.Львів.

20.10.2020р. повернувся додому в с.Адампіль.

2021 р.  підписав контракт і з початком війни пішов захищати Батьківщину. Останній  зв'язок  рідних з військовим відбувся 25.03.2022 р.

Знаходився в Харківській області, Ізюмський район, с.Кам'янка, там і загинув.

Поховання відбулося у вересні 2022 року  на місцевому кладовищі с.Адампіль.

Вічна пам'ять  захиснику Вітчизни! Герої не вмирають!

Світла пам'ять Герою!