Фото без описуНа Вербну неділю  представники волонтерського руху із Польщі вже вдруге приїхали у Старосинявську громаду, щоби допомогти і підтримати дітей, котрі  виховуються в родинах, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Разом з друзями та волонтерами з м.Варшава відвідали дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, вимушено переміщених осіб, з багатодітних родин  та дітей  з особливими потребами....

Під час війни ми не повинні забувати про цих дітей, адже вони вкрай потребують нашої допомоги та посмішки, будь-якої підтримки.

Волонтери з міста Варшава Marcin Bielecki Bartosz Mrozowski Katarzyna Lasocik Stasiek Dąb Rozwadowski Marta Kuśmierz це звичайні люди, які вкладають свій час, талант та ресурси для допомоги українським сім'ям з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах, внутрішньо переміщеним особам та багатодітним родинам!

На ці вихідні вони вкотре завітали на Хмельниччину та відвідали малозабезпечені родини з  Білогір'я і Старої Синяви, сім'ї внутрішньо переміщених осіб зі сходу України, які знайшли нову домівку у Волочиській громаді та ефективно провели час з вихованцями Антонінської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату!

Нові знайомства, багато подарунків, щирі дитячі посмішки, українські пісні, трохи втоми і набагато більше задоволення та радості - ось так провели свої вихідні дитячий театр-школа "Те.Ді." Хмельницький міський будинок культури, Ювенальна поліція Хмельницької області, Ансамбль народного танцю "Намисто", Кіра Лескова, Марія Голюк.

Не втомлюємося говорити " Дякую!» всім кого знаю і кого не знаю. Тим, хто причетний до такої важливої місії - підтримувати та творити Україну !

Особлива подяка дітям польської початкової школи ім. Януша Корчака з міста Юзефослав за великодні листівочки та подарунки вихованцям Антонінської школи-інтернату, Старосинявського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор Інна Шуляк), дякуємо за підтримку!  Щира вдячність польським волонтерам за надану допомогу в умовах війни, нехай вас оберігає Ангел-Охоронець!

 За матеріалами Старосинявського ЦСССДМ