Фото без описуШановні мешканці громади! Ситуація станом на 30 березня 2023 року на території Старосинявської громади контрольована.  Сьогодні  минає 400-та доба війни в Україні. Рік і місяць український народ мужньо захищає рідну землю.

Загроза завдання ворогом ракетних ударів по критичній інфраструктурі та мирних кварталах залишається. Прошу, не нехтувати сигналами повітряної тривоги, перебувати в укриттях.

Україна  героїчно протистоїть повномасштабному вторгненню  держави-агресора. Наша громада втратила у цій війні 31 Героя-захисника. Невимовне горе… Щирі співчуття рідним. Вічна пам'ять Героям!

Згідно оперативної інформації Генштабу, ситуація на фронті на 30 березня наступна: противник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Підрозділи Сил оборони України відбили на них понад 60 атак противника. В епіцентрі бойових дій залишаються Білогорівка, Бахмут, Авдіївка та Мар’їнка.

Ми можемо виграти цю війну тільки допомагаючи один одному та захисникам. І Старосинявська громада підтримує усі можливі шляхи до Перемоги України. Навіть гривня рятує чиєсь життя. Ми рятуємо життя ВПО, допомагаємо військовим незважаючи ні на що... Нещодавно громада передала на фронт два квадрокоптери, які вкрай необхідні для оборони на передовій.

Ми  маємо зробити все, щоб вистояти цей період, як би це не було важко… І маємо пам’ятати та бути вдячними захисникам на передовій.

 Продовжуємо працювати далі над  організацією допомоги захисникам, переселенцям. Працюємо кожен на своєму фронті.  Селищна рада на сьогодні уже розмістила   понад 120 переселенців із Херсона та інших міст, наразі в громаді мешкає  майже 1000 ВПО.

Триває підготовка  наступної партії допомоги захисникам. Сьогодні наше головне завдання – зробити усе для захисту рідної землі. Вдячний усім, хто єднається і не стоїть осторонь допомоги.

Орієнтуйтесь на офіційні джерела інформації, довіряйте фактам та зробленим справам! Віримо в нашу перемогу! Все буде УКРАЇНА!

 

   Селищний голова  Віталій ЗДЕБСЬКИЙ