Фото без описуПрацівники Хмельницького районного управління ГУ ДСНС в Хмельницькій області та 34-ої державної пожежно-рятувальної частини 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області (смт Стара Синява) спільно із працівниками соціальних служб працювали із жителями сіл Івки, Мисюрівка. Провели виїзні рейди з метою роз’яснювальної роботи серед населення Старосинявської громади та розповіли як дотримуватися правил протипожежної безпеки у житловому секторі.

Мирослав Явдощук, головний інспектор  ВЗНС Хмельницького РУ ГУ ДСНС у Хмельницькій області повідомив, що рятувальники зустрілися із жителями даних сіл, спільно із  старостою сіл Володимиром Бортником, працівниками Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді –фахівцем Людмилою Поліщук відвідали одиноких, родини, котрі опинилися у складних життєвих обставинах, інших жителів та надали роз’яснення, як дотримуватися правил протипожежної безпеки.  Наголошували, що варто перевірити димоходи, вентиляційні канали, які можуть бути переповненими. Найчастішою причиною пожеж є необережне поводження з вогнем та електроприладами, акумуляторами, прасками та генераторами.  

Тому звертаю увагу усіх мешканців громади бути обачними, контролювати ситуацію, з проханням дотримуватись вимог правил пожежної безпеки. Адже незначне займання може спричинити виникнення масштабної пожежі та, як наслідок, призвести до значних матеріальних збитків,  іноді й людських жертв, як сталося в громаді цієї зими…

Фото без опису

Опалювальний сезон – взагалі відповідальна пора для всіх мешканців громади, враховуючи і вимоги воєнного стану в країні. Тому будьте обачні з вогнем! Не ігноруйте обережністю у повсякденних побутових питаннях! 

За матеріалами  Хмельницького районного управління 
ГУ ДСНС України у Хмельницькій області