Фото без описуОтримали чергову гуманітарну допомогу від Благодійного Фонду «Повір у себе» за сприянням голови правління  Світлани Мозгової та у співпраці  селищного голови Віталія Здебського та депутат  Старосинявської селищної ради Олександра Борбича.

Надійшло 145 продуктових наборів, як благодійна допомога для забезпечення продуктами харчування  внутрішньо переміщених осіб, які проживають та зареєстровані на території Старосинявської територіальної громади, котрі прибули з міст, де ведуться важкі бої. Отримували продуктові набори у приміщенні Старосинявського територіального центру соціального обслуговування громадян.

Від імені жителів Старосинявської територіальної громади, депутатського корпусу, виконавчого комітету селищної ради висловлюємо Вам, пані Світлано, слова щирої подяки за активну життєву позицію, постійну підтримку жителів громади у непрості часи воєнного стану, за співпрацю та глибоке розуміння ситуації.

Кожен крок вашої допомоги жителі громади сприймають із вдячністю. Ваша благодійна діяльність є доброю справою і підтримкою  переселенців, яких життєві обставини змусили залишити рідні місця.

Фото без опису

Безмежно вдячні Вам за вашу людяність, доброту, щедрість, безкорисливість.

Спасибі Вам за усі кроки сприяння жителям громади.

Нехай швидше буде мирне небо над головою, щоби у мирі та злагоді надалі працювати задля мешканців та розвитку нашої країни, рідного краю.

Вам - мирного неба над головою, міцного здоров’я та наснаги і надалі активно працювати для людей, мати бажання і сили діяти на користь нашої держави, нашої громади! Хай доля дарує Вам нові успіхи і здобутки. Хай завжди Вас оберігає  Ангел-Охоронець!

За матеріалами Територіального центру