Фото без описуСьогодні селищний голова Віталій Здебський провів особистий прийом громадян. На прийомі побувало п‘ятеро жителів громади, котрі в основному зверталися з проханням надання допомоги у вирішенні особистих та робочих питань.

  • Від жителів с.Паплинці, зокрема батьків дітей шкільного віку, звернулася заявниця з приводу налагодження автобусного маршруту «Паплинці-Стара Синява» для регулярного підвозу учнів із села до Старосинявського ліцею ім.О.Романенка, який батьки обради для своїх дітей. Є близько десяти бажаючих учнів, в тому числі і діти переселенців;
  • Під час прийому обговорено питання сплати податків окремими аграріями за землю;
  • Житель громади звернувся до селищного голови з проханням надати консультацію у зв’язку з порушенням його прав – оскільки невідомі особи в межах його власної приватизованої ділянки вирізали значну кількість зрілих добротних дерев і вивезли, не повідомивши власника. Ділянка була приватизована у с.Цимбалівка;
  • Обговорено робочі питання із представниками ТОВ «Елеватор Буд Інвест» АТК  (с.Адампіль) щодо організації  допомоги захисникам на передовій – зокрема обігріву бійців.

У роботі прийому взяли участь: заступники селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Надія Вікарська та Андрій Карпушин, керуюча справами (секретар) виконкому Оксана Бондарчук, начальник відділу земельних відносин виконкому селищної ради Наталія Гноянко.

Усі питання вирішено під час прийому громадян, доручено відповідним службам взяти під контроль вирішення актуальних для громадськості питань, надано роз’яснення та консультації.

Фото без опису

За матеріалами прийому громадян.