Фото без описуУ рамках проєкту Всеукраїнської кампанії "Сади перемоги" в селі Нова Синявка сім'я Куліша Романа Васильовича, надали власну земельну ділянку, засаджену картоплею, для допомоги захисникам України. 

Спільними зусиллями працівників старостату села Нова Синявка, сільської бібліотеки, клубу, соціальних працівників  зібрано щедрий урожай  - близько 1,5 т картоплі. 

Родина Куліша, у якій виховується дитина з особливими потребами Вероніка Куліш, чим змогла, підтримала наших захисників. Їхню ділянку засадили різними сортами картоплі, яку  вони мали в запасі. 

Дякуємо за небайдужість та бажання допомогти переселенцям та нашим захисникам. Добра вам і миру!

Як усе розпочиналося? - Ініціатива  голови громади «Сади Перемоги»  була започаткована на території громади ще ранньою весною. Працювати над проєктом долучилися усі старости громади, діловоди, місцеві керівники агроформувань та небайдужі мешканці. Наразі в кожному старостинськолму окрузі триває збір урожаю картоплі.

Селищний голова Віталій Здебський висловлює подяку всім учасникам проєкту за підтримку та розуміння ситуації: «В країні йде війна, і сьогодні завдання кожного з нас забезпечити продовольством не лише переселенців, що мешкають на території громади, а й підтримати українців на тимчасово окупованих територіях, внутрішньо переміщених осіб та всіх, хто на передовій. Війна спричинила кризу із забезпеченням України зерном, овочами, олійною та м’ясною продукцією, тому, нам необхідно вишукати шляхи, як це зробити в теперішніх умовах. Цьогорічний урожай картоплі виявися рясним. Надіємося, це стане значною допомогою у забезпеченні основною продукцією. Нехай ваші добрі справи повернуться вам сторицею!»

Фото без опису

Матеріали проєкту «Сади перемоги»
у Старосинявській громаді.