Фото без описуСелищний голова Віталій Здебський завітав із подарунками на Щедрий вечір до дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають на території громади. Теплими привітаннями та подарунками дітям - святковими  наборами солодощів привітав усіх з новорічно-різдвяними святами.

До привітань долучилися працівники Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор Ірина Шостацька), начальник відділу-служби у справах дітей Віктор Данілкович, поліцейські офіцери громади. Відвідали дітей у селах громади: Нова Синявка, Лисанівці, Дашківці, Паньківці, Іванківці, Пасічна, Пилявка, Гончариха, Гречана, вручили подарунки, які організовано за сприянням селищного голови Віталія Здебського та підтримки генерального директора ТОВ «Ресіліент-Стара Синява» Олексія Олександровича Шавшина, ТОВ «Енселко-Агро» - начальника відділу соціально політики Олени Василівни Романенко.

Селищний голова Віталій Здебський, вручаючи подарунки,  привітав дітей з новорічно-різдвяними святами і побажав бути здоровими, слухняними та чемними, успіхів у навчанні та добробуту вдома.

Старосинявська селищна рада щиро дякує за підтримку дітей організаторам вітальних подарунків: генеральному директору ТОВ «Ресіліент-Стара Синява» Олексію Шавшину, начальнику відділу соціально політики ТОВ «Енселко-Агро» Олені Романенко. Нехай спільні добрі справи віддадуться вам сторицею!

Фото без описуФото без опису

Відділ-служба у справах дітей.