Фото без описуУ сучасному світі поруч із добром та радістю вистачає місця для жорстокості та насильства. Насильству дорослих над дітьми, жорстокості одних дітей по відношенню до інших, насилля за статтю… Змінити наш світ і зробити його лише добрим за один день не вдасться нікому, але можна, принаймні, спробувати зменшити число зла.

В рамках Всеукраїнської інформаційної кампанії «16 днів проти насильства» працівниками Старосинявського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради спільно з поліцейськими офіцерами громади Віталієм БІЛИКОМ та Сергієм ХОМЕНКОМ проведено інформаційно-просвітницькі заходи серед учнів 4-х класів Старосинявського НВК «ЗОШ I-III ступенів, гімназія» ім. Олександра Романенка на теми: «Наші долоньки проти насилля», «Синя стрічка – геть насилля над дітьми». Мета заходів – попередити різні прояви насильства, зокрема насильства над дітьми.

Кожна дитина має право на щастя, любов і опіку. Але головне право дитини – це право на життя, життя без насильства.

Проведені заходи змусили учнів задуматись над тим, що кожен із нас може зробити для того, щоб розірвати коло жорстокості і насильства, змінити світ на краще.

Фото без описуФото без опису

Старосинявський ЦСССДМ.