Фото без описуНапередодні свят за умовами карантину відбулися заходи з нагоди вшанування воїнів-захисників Української землі, Дня селища, величного релігійного свята Покрови Пресвятої Богородиці.

Селищний голова Віталій Здебський, помічник народного депутата України Віктора Бондаря Віталій Іваневич, голова Старосинявської громадської організації учасників бойових дій АТО/ООС Віталій Бакун, військовий комісар Старосинявського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, капітан Михайло Королевський, учасники АТО/ООС у цей день вшанували світлу пам'ять загиблих Героїв АТО покладанням живих квітів до пам’ятника загиблим Героям АТО та меморіальних дощок, стели воїнів-визволителів Другої Світової війни, пам’ятного знаку ліквідаторам на Чорнобильській АЕС, пам’ятників воїнам-афганцям. Хвилиною мовчання вшанували загиблих. У пам'яті назавжди залишаться імена Героїв АТО та військових: Романенко Олександр Трохимович, Герега Олексій Віталійович, Чорноморець Василь Миколайович, Корнійчук Олег Васильович, Дзюба Андрій Петрович, Казміров Олександр Вікторович, Шалатовський Вадим Володимирович, Горобець Олександр Анатолійович, Сологуб Роман Віталійович, Григориця Володимир Петрович, Шевчук Сергій Анатолійович, Брицький Олексій Володимирович.

Офіційні заходи відбулися в центрі селища на площі біля нового знаку з нагоди свята Дня селища Старої Синяви «Я люблю Стару Синяву», який напередодні свята встановила селищна рада за сприянням ТОВ «Енселко Агро» компанії КЕРНЕЛ (керівника відділу соціальної політики ТОВ «Енселко Агро» Олени Романенко).

Селищний голова Віталій Здебський, помічник народного депутата України Віктора Бондаря Віталій Іваневич та голова громадської організації учасників АТО/ООС Віталій Бакун привітали захисників зі святом, подякували за самопожертву, чітку громадську позицію та захист рідної землі, побажали міцного здоров’я та оберегу Святої Покрови Богородиці.

Учасники заходу відвідали Свято-Покровську церкву УПЦ - ПЦУ в центрі Старої Синяви, побували на святковій церковній службі, яку провів Благочинний, митрофорний протоієрей Олег Макаровський. Селищний голова Віталій Здебський та помічник народного депутата Віталій Іваневич привітали прихожан храму зі святом і вручили священику подарунок та Подяку, бажаючи Божого оберегу, миру і добра.

За сприянням народного депутата України Віктора Бондаря учасникам АТО/ООС та родинам загиблих і тим, які служили на вірність Україні та відійшли у вічність, селищний голова Віталій Здебський та помічник народного депутата Віталій Іваневич вручили цінні подарунки та Подяки і відвідали родини загиблих: Романенко Тетяни Володимирівни зі Старої Синяви, Горобець Софії Григорівни з с.Пасічна, Сологуба Михайла Гнатовича з с.Щербані, Герегу Олену Петрівну з с.Залісся, Григорицю Лідію Павлівну з с.Гончарихи, Чорненьку Світлану Захарівну з с.Паньківці, Брицьку Любов Іванівну з с.Лисанівці, Корнійчук Ганну Романівну з с.Лисанівці, Дзюбу Юлію Сергіївну та Казмірову Інну Василівну з смт Старої Синяви та подарунок - для родини Чорноморець Алли Валеріївни з с.Паплинці. Вручили подарунок і Подяку голові Старосинявської організації АТО/ООС Бакуну Віталію Анатолійовичу.

Теплі слова вдячності, поваги та підтримки адресували організатори рідним Героїв-захисників того дня. Нехай Свята Покрова вас усіх оберігає та захищає від негараздів!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Прес-служба ТГ.