Фото без описуШановні жителі Старосинявської громади, дорогі воїни-захисники! 14 жовтня у нас чудові свята - День селища Старої Синяви, 478–ма річниця, день Українського козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці, державне свято – День захисника України!

У цей день кожен з нас відчуває себе частиною великої родини. Це свято об'єднує усіх, кому дорога наша рідна Стара Синява. Рідне місто славиться людьми - талановитими, щирими, добрими й працездатними, які створюють його матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє. 

Запорукою вагомих трудових та суспільних здобутків містечка є ваша, дорогі старосинявці, самовіддана праця та велика любов до рідного краю. Саме завдяки вашим старанням, умілим рукам, натхненній праці  Стара Синява і живе. За рік, що минув, ми довели, що ми громада, яка може самостійно стояти за інтереси жителів, працювати на своїй землі, разом з інвесторами дбати про добробут сіл, наводити благоустрій, будувати, відновлювати та сумлінно працювати. Я дуже вдячний усім за це.

У цей день ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив історію нашого містечка, збагачував наші традиції, розбудовував, боронив від ворога, віддав своє життя за українську державу. Найцінніше, що є в нашому житті – це мир, спокій і стабільність. Саме під захистом українських військових, завдяки самовідданості наших бійців, спокійно живемо у своїх домівках, трудимося на своїй землі. Кожної миті ми повинні пам’ятати про це, усвідомлювати, що саме наші воїни виборюють для свого народу мирне майбутнє. Схиляю голову перед подвигом захисників, дякую волонтерам і жителям за активну позицію.

У цей день всі ми підносимо щиру молитву Пресвятій Богородиці, щоб взяла під своє покровительство усіх наших бійців, аби кожен воїн повернувся живим до своєї родини.

Бажаю нашим героям міцного здоров'я, добра і щастя, сили і незламної віри у перемогу. І щоб над нашою Україною було мирне небо!

Шановні мешканці селища! Бажаємо вам міцного здоров’я, натхнення, родинного затишку та успіхів у всіх починаннях. Хай мир, добробут, суспільна злагода, взаємна повага та довіра панують серед жителів нашої громади.

Дорогі старосинявці! Низький уклін і велика шана вам за самовіддану працю! Висловлюю слова глибокої вдячності усім за любов та вірність рідному містечку.  Хай розвивається наша рідна Старосинявська громада!

  З повагою, селищний голова

    Віталій ЗДЕБСЬКИЙ