Фото без описуУ селищній раді відбулося засідання виконавчого комітету, яке провів перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Попик. Участь у роботі взяли 24 члени виконкому.

Перший заступник селищного голови Олександр Попик перед початком виконкому вручив грамоти селищної ради з нагоди професійних свят  старшому майстру - колективу  Старосинявської філії АТ "Хмельницьк газ" Олександру Іванову та з нагоди Дня підприємця - Віталію Дроздовському. приватному підприємцю.

Під час роботи розглянуто, обговорено проекти рішень виконкому з різних напрямків діяльності органу місцевого самоврядування, зокрема: надання частини пустуючих приміщень комунальної власності селищної ради в оренду; затвердження тарифів на вивезення твердих побутових відходів для КП «Старосинявський комунгосп»; затвердження актів видалення зелених насаджень (надання дозволу на зріз дерев, сухостою, які несуть загрозу людям, приміщенням, лініям електропередач); уточнено та присвоєно адреси будівлям приватного сектору згідно поданих заяв; вирішення питань захисту прав дітей, що окремі члени виконкому не підтримали сім питань.

Не обґрунтовано у законодавчому полі голосування 6-ти членів виконавчого комітету щодо захисту прав неповнолітніх дітей, один із яких – дитина з багатодітної родини та із особливими потребами, дитини напівсироти та ін. – щодо надання дозволу на приватизацію земельних ділянок на ім’я малолітньої дитини, тобто погодження оформлення права власності на ті невеликі «клаптики» землі (городи), за які батьки дітей сплачують кошти до місцевого бюджету і роками обробляють цю землю, … Рішення на користь дітей не прийнято, проте 17 членів виконкому виступили на захист прав дітей і проголосували «за».

Членами виконкому прийнято відповідні рішення. (Прийняті рішення виконавчого комітету можна переглянути офіційному сайті селищної ради за посиланням: ПЕРЕГЛЯД )

 

Прес-служба ТГ.