Фото без описуЗа давньою традицією середина вересня є Днем фізичної культури та спорту. Спортсмени різних напрямків діяльності, тренери- викладачі, вчителі фізичної культури, любителі та прихильники активного способу життя відзначають цей день, як свято.

До Дня фізичної культури і спорту в Україні у Старосинявькій дитячо-юнацькій школі проведено змагання з футболу, волейболу та легкої атлетики, організатором яких стали тренері –викладачі ДЮСШ, директор закладу Любов Пікульська та начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури виконкому селищної ради Олександр Пузирук.

Колектив Старосинявської ДЮСШ щиро вітали з Днем фізичної культури і спорту перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Федорович Попик та начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету селищної ради Олександр Миколайович Пузирук.

У цей день теплі вітання адресовано колективу тренерів, юних спортсменів: миру, великої вдачі, наполегливості, наснаги та перемог в усіх справах! Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує молодість, велич духу і мужність, сприяє популяризації та розвитку сфери фізичної культури і спорту!

Фото без описуФото без опису

 

За матеріалами Старосинявської ДЮСШ.