Фото без описуУкраїна – це наша земля, рідний край, наша країна з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею, і зрозуміло, мудрими, талановитими людьми. Це велика держава, і живуть у ній різні люди. І всі вони знайшли у нашому краї свою батьківщину. Україна, як і пісня, розпочинається з великої родини, мальовничих сіл та хлібних нив.

Такими словами ведучі святкового заходу Леся Гончарук та Олександр Попсуй розпочали дійство з нагоди 30-ої річниці незалежності України у селі Сьомаки.

24 серпня 1991 року Верховна Рада України урочисто прийняла Акт проголошення України незалежною, самостійною, демократичною державою. В такий день на повні груди хочеться заспівати душею разом з усією Україною найкращу в світі для кожного справжнього українця пісню!

Кожен із нас маленька часточка Великого народу, великої родини, про яку так натхненно співав незабутній Назарій Яремчук: "Родина, родина – це вся Україна, з глибоким корінням, з високим гіллям". І навіть "маленькі часточки" Великого народу в цей день вітають рідну Україну, з прекрасною ювілейною датою привітали учасники художньої самодіяльності села Сьомаки односельчан та гостей свята.

Святковий захід організував завідуючий Сьомаківським СБК Олександр Попсуй. Пісенні виступи, святкові композиції та декламування дарували присутнім талановита молодь села, учасники свята: Стохля Олександра, Рикун Вікторія, Рикун Ангеліна, Похила Олена, Віхтюк Назар, Якимишен Сергій, Якубцова Маріна, Якубцова Тетяна, Захарчук Влад, Гончарук Аріна, Мохната Злата. Музичні композиції виконали на бандурі: Петровські Софія та Соломія.

Святковий концерт залишив багато вражень, у кожного було єдине прагнення: добра і миру рідній Україні та процвітання її народу.

За матеріалами Сьомаківського СБК.