Фото без описуЗ нагоди 30 річниці Незалежності України в Івківському сільському клубі відбувся святковий концерт на тему: «Живи та міцній Українська держава!», який створив для мешканців села теплу дружну атмосферу.

Ведучі заходу завідуюча клубом (с.Івки) Інна Балан та бібліотекар (с.Мисюрівка) Раїса Джулій відкрили захід словами: «Нині свято нашого народу. Свято України, її роду! Ще пройти доріг нам слід багато... Свято майбуття, надії свято!»

Захід продовжували учасники художньої самодіяльності. Багато пісень прозвучало про Україну у виконанні Яни Стоян, Віки Городецької, а також Лесі Сопрун з піснями «Мова єднання», «Сім’я», «Україна». Пісню «Мамина калина» виконала Анастасія Вовк.

Звучали пісні Н.Фаліон «Мачо», «Баян», «Я просто королева» у виконанні Лесі Сопрун, Галини Бугайчук та Інни Балан.

Вірш «Любіть Україну» зачитала Аліна Чорнобай. Також глядачі милувались виставкою вишивок місцевих майстринь, які представили свої найкращі роботи: рушники, серветки, самобутні вишиванки.

На завершення з вітальним словом до присутніх звернувся староста села Володимир Миколайович Бортник, який привітав усіх зі святом – 30-ою річницею Незалажності України та подякував учасникам художньої самодіяльності за організацію заходу. Усіх гостей пригостили святковим та запашним короваєм, який порізав Микола Балан.

Свято відбувалося енергійно, радісно, кожен учасник отримав приємні враження та емоції.

Фото без опису

 

Відділ культури, національностей, релігій

та туризму виконкому селищної ради.