Фото без описуУ Новосинявському сільському будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди 30-ої річниці Незалежності України, в яких активну участь взяли жителі села Нова Синявка, учнів та вихованці дитячого садочка "Берізка". Працівниками культури організовано і проведено розважальну програму та святковий концерт, в якому свої творчі здібності проявили школярі, найменші жителі села – вихованці садочка "Берізка", творчі юні особистості Наталія Федорчук, Надія Даценко. Українськими піснями радували учасників заходу колектив "Бужанка".

Активну участь у проведенні свята взяли: Борисюк Віктор, Буртовий Олександр, Осадчук Світлана, Леськов Анатолій, Тарасов Валентин, Герцій Сергій та багато інших жителів.

Староста села Нова Синявка Віталій Синиця привітав присутніх зі святом Незалежності України, висловив сподівання, що лише об’єднавши зусилля усіх мешканців села, спільно можна змінити життя на краще з миром і добром розвивати Україні, малу батьківщину, в якій народилися і живемо.

Учасників святкового дійства пригощали -підносили на вишиваних рушниках медом від місцевих пасічників та свіжовипеченим короваєм, який спекла майстриня-коровайниця Світлана Осадчук.

На завершення заходу Наталія Красна порадувала жителів села святковим концертом, енергійними виступами та піснями.

Щиро дякуємо усім! Бажаємо миру, добра та злагоди!

Фото без описуФото без опису

За матеріалами Новосинявського СБК.