Фото без опису29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Саме в цей день у 2014 році, в ході російсько-української війни та Іловайської операції відбувся потужний прорив української групи військ з російського оточення, де проявився масовий героїзм добровольців і військових та загинула найбільша кількість українських воїнів.

В Старосинявській громаді відбулись заходи по вшануванню пам’яті загиблих земляків-Фото без описувоїнів АТО/ООС. Працівники органів місцевого самоврядування, закладів освіти, культури спільно з представниками Старосинявської спілки учасників АТО вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим Героям АТО/ООС, що в центрі селища та до пам’ятних дошок загиблих Героїв.

Цей день – данина пам’яті нашим славним воїнам-землякам РОМАНЕНКУ ОЛЕКСАНДРУ ТРОХИМОВИЧУ, ШАЛАТОВСЬКОМУ ВАДИМУ ВОЛОДИМИРОВИЧУ, ГЕРЕЗІ ОЛЕКСІЮ ВІТАЛІЙОВИЧУ, СОЛОГУБУ РОМАНУ МИХАЙЛОВИЧУ, КАЗМІРОВУ ОЛЕКСАНДРУ ВІКТОРОВИЧУ, ЧОРНОМОРЦЮ ВАСИЛЮ МИКОЛАЙОВИЧУ, ДЗЮБІ АНДРІЮ ПЕТРОВИЧУ, ШЕВЧУКУ СЕРГІЮ АНАТОЛІЙОВИЧУ та всім захисникам, які в період російської агресії на Сході України поклали свої життя за нашу свободу.

Висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих захисників, які втратили у війні з російським окупантом своїх синів, дочок, чоловіків, братів, сестер.

Вічна пам’ять загиблим, слава і честь живим захисникам!

Фото без описуФото без описуФото без опису