Фото без описуПрийнявши естафету Старосинявської територіальної громади "Від села і до села" в Харківецькому сільському Будинку культури відбулася святкова зустріч з воїнами АТО/ООС, захисниками нашої країни, односельчанами, присвячена ювілейній 30-ій річниці Незалежності України.

На зустрічі по можливості були присутні воїни АТО: Шафінський Едуард, Побережний Вадим, Ярош Микола. Святкову зустріч розпочали ведучі заходу Майданевич Дарина та Процюк Інна. Вірші про Україну та її незалежність читали: Юрковський Артем, Шевчук Дмитро, Самолюк Тетяна, Ярош Андрій, Вишковський Олександр. Самолюк Денис прочитав твір "Молюсь за тебе, Україно!". Звернення до бійців АТО і особисто до брата Шафінського Едуарда «Тримайтеся, братики!" зі сльозами на очах та болем у душі читала Майданевич Дарина.

Юні учасники свята підготували міні-виставу "Схід та Захід», в якій емоційно зіграли ролі: Мати Україна - Вишковська Віра , доньки Схід та Захід - Ладижець Діана та Самолюк Тетяна.

Пісню "Любіть Україну" виконали Юрковський Артем, Самолюк Тетяна та Ладижець Діана, а на завершення бійцям діти вручили квіти та власні ручні вироби - патріотичні малюнки.

Святкова зустріч дала можливість живого повчального спілкування з молоддю, воїнами-захисниками, в дружній атмосфері кожен міг оцінити свою роль в суспільстві для процвітання та розвитку молодої країни, її становлення, яке розпочинається з українських сіл, українських родин та патріотичного мирного слова…

Фото без опису

За інформацією Харківецького СБК.