Фото без описуОдним із напрямків роботи Старосинявського центру соціальних служб для сім`ї дітей та молоді Старосинявської селищної ради відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 1 червня 2020 р. № 587 "Про організацію надання соціальних послуг" є сприяння у допомозі влаштування осіб в будинок - інтернат. До цієї категорії відносяться люди, які опинились в складних життєвих обставинах, що потребують сторонньої допомоги, особи які втратили навички самообслуговування через вік, стан здоров`я та не мають підтримки від родичів (близьких).

5 серпня 2021 року працівники Старосинявського ЦСССДМ відвідали особу похилого віку і встановили, що людина через вік і стан здоров`я не в змозі проживати самостійно і потребує сторонньої допомоги. Так як родинні зв`язки втрачені давно, особа потребує влаштування в інтернатний заклад.

Працівниками було складено акт оцінки потреб особи і висновок та передано до відділу з питань соціально захисту населення виконавчого комітету Старосинявської селищної ради для подальшої допомоги даній особі.

За інформацією Старосинявського ЦСССДМ