Фото без описуПротягом тижня працівниками Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради здійснено виїзди у населені пункти Старосинявської територіальної громади. Під час виїздів соціальною роботою охоплено 9 сімей в п`ятьох населених пунктах - с. Гончариха, с. Адампіль, с. Перекора, с. Харківці та с. Заставці. В сім’ях проведено обстеження умов проживання дітей та надано відповідні соціальні послуги. Надання соціальних послуг проводилось з метою підвищення батьківського потенціалу сімей.

Батькам надано рекомендації щодо придбання необхідних для дітей продуктів харчування, одягу, взуття, засобів гігієни, постільної білизни, тощо. Особливо наголошувалось на необхідності приведення у відповідність санітарно-гігієнічних норм проживання сімей. Також з батьками проводилась робота щодо профілактики негативних явищ, зокрема профілактика зловживання алкогольними напоями.

Особливий акцент у роботі під час відвідування сімей зроблено на необхідності вчасно підготувати дітей до наступного навчального року.

Кожна сім’я повинна нести відповідальність за належне виховання дітей та створення умов для їхнього розвитку.

Роботу в сім’ях проведено із дотриманням вимог карантину.

За інформацією Старосинявського центру соціальних служб

для сім'ї, дітей та молоді