Фото без описуУ селищній раді відбулася зустріч громадськості із працівниками сектору поліцейської діяльності №1 (смт Стара Синява) відділу поліції №1 Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області з приводу обговорення сьогоднішньої ситуації щодо запобігання шахрайству.

Під час зустрічі працівники поліції детально зупинилися на кожному випадку шахрайства та надали рекомендації, як вберегтися. Найчастіше трапляються випадки  ошукання людей оголошеннями типу «Соціальні виплати під час війни», де уявні «благодійні фонди» обіцяють фінансову допомогу усім без винятку українцям та просять надати особисті (персональні) дані. Не дайте себе ошукати, це можуть бути шахрайські схеми. У разі телефонного дзвінка та надання вам такої інформації, відразу зверніться до своїх родичів або представників влади і перевірте, чи дійсно ви можете отримати такі виплати. Повідомте про подію поліцейським за номером 102.

Будьте обачні та обережні! Не лінуйтеся перевіряти отриману швидку інформацію не зрозуміло з яких джерел, це убезпечить вас та ваших рідних від телефонних чи інтернет  шахраїв.

За матеріалами зустрічі