Фото без описуШановні жителі Старосинявської громади! 28 червня 2021 року ми відзначаємо одне з головних державних свят – День Конституції України, 25-у річницю з дня прийняття Основного закону України. Сьогодні наша держава розвивається за демократичними принципами, які понад усе цінують право людини на особисте життя,  здоров’я, честь і гідність, власну думку, свободу слова та дій.

Нові стандарти життя вимагають і нових підходів у системі державотворення. Українці з кожним роком все глибше усвідомлюють значення Основного Закону для розбудови держави, для закріплення та розширення прав людини і громадянина.

Зараз ми маємо шанс – реалізувати в нашому житті засади Конституції України: благородні ідеали людської гідності, справедливості, свободи і демократії, закладені в Конституції України. І важлива роль в їх реалізації належить державі та місцевому самоврядуванню.

У день свята бажаю вам міцного здоров’я та натхнення, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень.

З повагою, селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ