Фото без описуСьогодні, 25 червня 2021 року, під головуванням Старосинявського селищного голови Здебського Віталія Едуардовича, дотримуючись протиепідемічних вимог, у режимі відео конференції, відбулося чергове засідання селищної комісії з питань ТЕБ і НС з розгляду запланованих питань :

  • 1. Про стан виконання заходів щодо забезпечення протипожежного захисту нового урожаю, готовність джерел зовнішнього протипожежного водопостачання та місцевих пожежних команд до реагування на можливі надзвичайні ситуації в літній пожежонебезпечний період 2021 року;
  • 2.Про стан санітарно – епідеміологічного благополуччя та забезпечення населення громади питною водою гарантованої якості;
  • 3. Про підготовку закладів освіти до 2021 – 2022 навчального року. Доповідачами по окремих питаннях виступили : Боднарук Б.О. - головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Хмельницького районного управління ГУ ДСНС у Хмельницькій області, Шикоряк В.М. -  начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Старосинявського РУ ГУ ДПСС в Хмельницькій області,  Матіяш В.В. - директор КП «Старосинявський центральний водоканал №1»,   Пузирук О.М. – начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури селищної ради.                                                                             

Враховуючи важливість питань, які розглядалися на засіданні комісії, доповідачі детально проаналізували ситуацію із виконанням вимог та забезпеченням заходів передбачених чинними законодавчо - нормативним актами та приписами державних контролюючих органів, підготовку та стан  виконання інших заходів. Члени комісії прийняли  участь в обговоренні та підтримали пропозиції і доручення голови комісії з питань ТЕБ і НС Здебського В.Е. по кожному питанню. Напрацьовані комісією заходи викладені в протокольному рішення комісії №11 (додається) та є обов`язковими до виконання всіма суб`єктами господарської діяльності і контролюючими органами на території громади незалежно від форми власності та підпорядкування.