Фото без описуКомунальним підприємством Старосинявської селищної ради «Старосинявський центральний водоканал №1» (керівник Валентин Матіяш) лише за останні два місяці ліквідовано близько 16 масштабних проривів гілки старого водогону у Старій Синяві. Найчастіше прориви стаються на вулицях Щорса, Грушевського, Ватутіна, Івана Франка, котрі виникали внаслідок «прориву» труб «старого водогону» та поломки під час індивідуального підключення.

Працівники водоканалу виїхали на місця «проривів» і виконали усі необхідні роботи з ліквідації; задіяно робочу техніку підприємства, знешкоджено аварійні ситуації згідно звернень громадян. Вчора 26 березня 0 17.50 розпочали роботи з ліквідації чергового масштабного прориву водопроводу на вул.Щорса,23, котрий ліквідували о 19.45, створивши відкриту охоронну зону водогону. Йдуть вихідні, тому оперативними діями працівників водоканалу проблему вчасно усунено. Прохання до жителів вул.Щорса бути обачними та обережними, відкрита охоронна зона водогону для подальшого спостереження!

Комунальне підприємство «Старосинявський центральний водоканал № 1» продовжує роботи з індивідуальних підключень абонентів до нової мережі водопостачання, збудованої Старосинявською селищною радою відповідно до технічних умов. У зв’язку з тим, що існуючі старі мережі водогону побудовані 40-60 років потому, що з часом призводить до частих проривів мереж, відповідно їх ремонт призводить до втрат води і нанесенню збитків підприємству. Тому просимо звернути увагу і не зволікати з проведенням робіт індивідуальних підключень абонентів до мережі нового водогону. Заяви мешканців реєструються КП «Старосинявський ЦВК №1». Консультації та роз’яснення офіційно за тел.: 068-447-20-60.


 

КП «Старосинявський ЦВК №1»