Фото без описуСьогодні 28 травня лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» на Старосинявщині зафіксовано одного дорослого хворого на ГРВІ, бронхопневмонії відсутні.

Ситуація: за даними Центру громадського здоров’я в Україні станом на 28 травня зафіксовано 22382 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 669 летальних, 8439 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 477 нових випадків.

На Хмельниччині сьогодні: у Хмельницькому - станом на 28 травня від початку пандемії зафіксовано 38 випадків захворювання на Covid-19. 23 особи одужало, 1 людина померла і 14 хворіють. У Хмельницькій області станом на 8.45 год. зафіксовано 407 випадків захворювання.

Інфекційна лікарня: в інфекційній лікарні станом на 8.45 77 хворих, з них 2 дітей. Госпіталізовано 4 особи із підозрою на COVID-19 (з Камянця-Подільського). В інфекційній лікарні зараз 53 хворих на COVID-19 (з них 4 мешканці Хмельницького) і 5 хворих із підозрою на COVID-19.

Пневмонії: в інфекційній лікарні 58 хворих із пневмонією, в міській лікарні - 3, в міській дитячій лікарні - 3. У Хмельницькому Covid-19 підтвердили у семирічного хлопчика. Дитина лікується амбулаторно. Це вже 39-тий випадок захворювання у місті від початку пандемії. (Джерело: Хмельницька міська рада).

Вчора на карантин через спалах COVID-19 закрили інфекційне відділення Старокостянтинівської центральної районної лікарні. Раніше на карантин був закритий перинатальний центр у Кам’янці-Подільському. Сьогодні закрили відділення Камянець-Подільської ЦРЛ через спалах корона вірусної інфекції. Підтверджено 23 випадки підтверджено в місті Кам'янець-Подільський, серед хворих медпрацівники центральної районної лікарні. Двоє хворих будуть госпіталізовані до Хмельницької інфекційної лікарні. Про це розповіли у прес-службі Хмельницької ОДА з посиланням на обласний штаб з ліквідації надзвичайної ситуації.

Будьте обережні, дотримуйтесь правил карантину!

За оперативною інформацією Старосинявської ОТГ.