Фото без описуУ сонячний травневий день в селі Адампіль відбулося урочисте відкриття поліцейської станції, враховуючи обмежувальні карантинні заходи. Участь в заході взяли:

селищний голова Віталій Здебський, заступник начальника ГУНП в Хмельницькій області, підполковник поліції Валентин Білянський,  начальник відділу дільничних офіцерів поліції ГУНП в Хмельницькій області, підполковник Вадим Бирко, начальник Старосинявського ВНП Старокостянтинівського відділу поліції, підполковник поліції Олександр Паламарчук, заступник начальника Старосинявського ВНП Олександр Пасічник, начальник сектору превенції Старосинявського ВНП Віктор Попович та поліцейські офіцери громади: Сергій Хоменко, Михайло Литвинюк, Олександр Майданевич та Віталій Білик, в.о. старости сіл Адампіль, Липки, Перекора Віктор Сосняк, працівники Старосинявської ОТГ та Адампільської МПК.

Національна поліція забезпечує офіцера заробітною платою, формою, табельною зброєю, камерою та планшетом, наші поліцейські офіцери громади отримали три сучасні автомобілі, планується надходження ще одного.

Заступник начальника ГУНП в Хмельницькій області, підполковник поліції Валентин Білянський. 

-Сучасний проект «Поліцейський офіцер громади», як новий формат роботи дільничного офіцера поліції, котрий передбачає його постійну присутність на території громади, тісну співпрацю з населенням. У Старосинявській громаді поліцейські офіцери громади мають найбільш сприятливі умови та забезпечення робочих місць по Хмельницькій області.

Голова ОТГ Віталій Здебський:

- Селищна рада в рам­ках проекту «Поліцейський офіцер громади» виділила службове приміщення в селі Адампіль, на базі Адампільської місцевої по­жежної команди. Восени завершено ремонт, замінено вікна на металопластикові, встановлено металеві двері та грати на вікнах. Ми підтримали сучасний проект «Поліцейський офіцер громади». У вигляді субвенції перерахували 90 тис. грн. із селищного бюджету, упорядкували приміщення, створили належні умови роботи.

Цього року у приміщенні адмінбудинку селищною радою обладнано ще один кабінет для роботи поліцейських офіцерів громади, встановлено металопластикові двері, проведено косметичний ремонт; є відповідний кабінет для роботи поліцейських на базі Пилявської МПК. У Старосинявській ОТГ є 45 населених пунктів, тому правоохоронцям приходиться працювати на чималій території, обслуговувати велику кількість населення. На сьогодні наша співпраця чітка, організована, планомірно спрямована на дотримання законодавства. Наше спільне головне завдання – забезпечити правопорядок на території громади, захистити та підтримати законослухняних громадян, щоби в їхніх домівках завжди був спокій.

Мета проекту «Поліцейський офіцер громади» – вийти на «новий рівень комунікації і поліцейського сервісу», оскільки кожна громада отримує свого офіцера поліції, який доступний для населення та постійно знаходитиметься поруч з мешканцями територіальної громади.

Фото без описуФото без опису

Прес-служба ОТГ.