Фото без описуСьогодні у КНП «Старосинявська центральна районна лікарня» у терапевтичному відділенні відбулося офіційне вручення сучасного апарату штучної вентиляції легень за фінансової підтримки директора агропромхолдингу «Астарта-Київ» Віктора Петровича Іванчика.

Під час зустрічі керівництва ТОВ «Хмільницьке» із медичними працівниками Старосинявської ЦРЛ відмічено особисту ініціативу генерального директора агропромхолдингу «Астарта-Київ» Віктора Петровича Іванчика в наданні допомоги медикам усієї України, на що під час пандемії коронавірусу надано різних видів благодійної допомоги та забезпечено апаратами ШВЛ лікарні на суму близько 20 млн. грн. Агропромхолдинг «Астарта-Київ» (дочірнє підприємство ТОВ «Хмільницьке») є потужним платником податків до місцевого бюджету і завжди допомагає жителям ОТГ у вирішенні важливих соціальних питань. Сьогодні також від підприємства вручено необхідні засоби індивідуального захисту та деззасоби для використання у роботі медпрацівників ЦРЛ.

Сьогодні відбулася справді велика подія - у центральну районну лікарню доставлено апарат штучної вентиляції легень. На зустрічі присутні: представники агропромхолдингу «Астарта-Київ», директор дочірнього підприємства «Астарта-Київ» ТОВ «Хмільницьке» Віктор Рижук, представники підприємства, секретар селищної ради (старосинявської ОТГ) Наталія Гарник, голова райдержадміністрації Надія Вікарська, голова районної ради Василь Олійник, головний лікар КНП «Старосинявська ЦРЛ» Віталій Макогонський, медичні працівники терапевтичного відділення ЦРЛ, котрі висловили щирі слова вдячності керівництву «Астарта –Київ».

Секретар селищної ради Наталія Гарник подякувала за постійну підтримку:

- Саме завдяки фінансової підтримки Генерального директора агропромхолдингу «Астарта-Київ» - Віктора Іванчика, директора дочірнього підприємства ТОВ "Хмільницьке" Віктора Рижука наша лікарня сьогодні має таке обладнання.

У березні селищний голова Віталій Здебський в рамках соціальних угод із Старосинявською об’єднаною територіальною громадою звернувся до вас за допомогою, і це важливе питання вирішено в підтримку наших лікарів та жителів громади, як і десятки інших проблемних питань.

Відверто кажучи, ми не чекали такої вагомої та значної підтримки в непростий сьогоднішній час. Дуже схвильовано сприймаємо вашу особисту допомогу в цій ситуації – у час карантинних заходів  під час пандемії COVID.

Щирі слова подяки від душі адресуємо керівнику агропромхолдингу «Астарта-Кивїв» Віктору Іванчику, директору дочірнього підприємства ТОВ "Хмільницьке" Віктору Володимировичу від імені селищного голови Віталія Здебського та від себе особисто, від виконкому і депутатського корпусу селищної ради.

Користуючись нагодою дозвольте подякувати вам за постійну підтримку гарних справ на розвиток громади: освітлення у селах Пишки та Ожарівка, Мшанець, сприяння проведенню водогону, допомогу лікарям у придбанні деззасобів та засобів індивідуального захисту.

Тож низький вам уклін за співпрацю!

Хай вас завжди людська вдячність супроводжує вас по життю! І сторицею віддадуться вам ваші добрі справи!

Фото без опису

Старосинявська ОТГ.