Фото без описуСьогодні 28 квітня керівники агроформувань продовжують підтримувати ініціативу селищного голови Віталія Здебського щодо профілактики та запобігання вірусу COVID-19 на Старосинявщині і надали допомогу медичним працівникам КНП «Старосинявська центральна районна лікарня».

Важливу допомогу медичні працівники районної лікарні отримали від керівництва агропромхолдингу «Астарта-Київ», Петра Сидоренка, заступника генерального директора ТОВ "Хмільницьке" . Представник (підрозділу ТОВ «Хмільницьке») – Олександр Гаврилович Борбич вручив головному лікарю лікувального закладу Віталію Макогонському пульсоксиметр, безконтактний термометр, захисні костюми, бахіли та кисневі маски.

Селищний голова Віталій Здебський: висловлюю щирі слова вдячності вам за розуміння ситуації та підтримку! В наш нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, дякую керівництву ТОВ «Хмільницьке», що знайшли можливість і час підтримати наших медпрацівників.

На сьогодні 28.04.2020р. на Старосинявщині лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» зафіксовано 14 хворих на ГРВІ: 11 дорослих та 3 дітей, з них однин хворий з бронхопневмонією. Випадків коронавірусу наразі не зареєстровано.

Ситуація: за даними Центру громадського здоров’я станом 28 квітня в Україні зафіксовано 9410 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 239 летальних, 992 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 401 новий випадок.

На Хмельниччині сьогодні: зафіксовано 16 випадків захворювання на COVID-19. 11 - одужало, 1 померла, 1 - в стані середньої важкості лікується в лікарні, у 3 легкі форми, вони лікуються амбулаторно. В інфекційній лікарні станом на 8:00 47 хворих, всі дорослі. Госпіталізовані 6 осіб, з них 4 особи із підозрою на COVID-19, 2 з ГРВІ. Хворих на COVID-19 19 осіб, з них 1 хворий з міста. Хворих із пневмоніями в інфекційній лікарні - 30, в міській лікарні - 1, в міській дитячій - 2. (Джерело: Хмельницька міська рада).

Прохання - залишайтеся вдома! Зміцнюйте імунітет. Добре висипайтеся. Харчуйтеся збалансовано. Життя та здоров’я - найголовніші цінності, саме тому увесь Світ зараз дотримується цих правил.

Будьте здорові! Бережіть себе!

За оперативною інформацією Старосинявської ОТГ.