Фото без описуКарантинні заходи з метою запобігання поширення COVID-19 стали жорсткою причиною багатьох змін в суспільстві і викликали чимало хвилювань. Найбільше підтримки та допомоги в цей складний період потребують медичні працівники.

Сьогодні в рамках соціальних угод із Старосинявською ОТГ менеджер ТОВ «КЕРНЕЛ» (ТОВ «Енселко-Агро») Вадим Муравський спільно із селищним головою Віталієм Здебським вручили для працівників і пацієнтів КНП «Старосинявська центральна районна лікарня» та КНП «Старосинявський центр первинної медико-санітарної допомоги» засоби індивідуального захисту та деззасоби на суму 49 824 грн., котрі передали головному лікарю КНП «Старосинявська ЦРЛ» Віталію Макогонському та медсестрі Лілії Шпак.

У такий скрутний час кожна надана допомога вартує уваги та щирої вдячності, а керівництво ТОВ «Енселко-Агро» ніколи не стоїть осторонь проблем жителів Старосинявської громади: постійно допомагає у вирішенні вагомих питань благоустрою, інфраструктури та підтримують наших медичних працівників.

Старосинявська ОТГ щиро дякує за підтримку медиків агрокомпанії «КЕРНЕЛ», начальнику відділу соціальної політики ТОВ «Енселко-Агро» Олені Романенко, за те, що завжди поряд, завжди допомагають, чим можуть, і розуміють проблеми медицини.

Прес-служба ОТГ.