Фото без описуПравоохоронними органами здійснюється систематична робота з виявлення злочинів у сфері обігу наркотичних засобів.

Так, упродовж 2019 року Старосинявським відділенням поліції Старокостянтинівського ВП ГУНП в Хмельницькій області у Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано 11 кримінальних проваджень про злочини, передбачені ч. 1 ст. 309, ч. 2 ст. 307, ч. 1 ст. 310, ч. 2 ст. 310 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення наркотичних засобів без мети збуту; незаконне виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів з метою збуту, в тому числі вчинені вчинені повторно; незаконний посів та незаконне вирощування снотворного маку та конопель).

За процесуального керівництва Старосинявського відділу Старокостянтинівської місцевої прокуратури, слідчими СВ Старосинявського відділення поліції Старокостянтинівського ВП ГУНП в Хмельницькій області завершено досудове розслідування 8 кримінальних проваджень вказаної категорії, із направлення для розгляду до суду обвинувальних актів.

Станом на даний час 6 кримінальних проваджень вказаної категорії розглянуто з постановленням обвинувальних вироків, а 2 перебуває на розгляді у судах.

 

Старосинявський відділ

Старокостянтинівської місцевої прокуратури