Фото без описуУ зв’язку із ситуацією, що склалася із карантинними заходами із запобігання поширення інфекції коронавірусу, уже другий тиждень учні та вихованці закладів загальної середньої освіти громади охоплені дистанційним навчанням. Дистанційне навчання проводиться на освітній платформі у вигляді презентацій, конспектів уроків, які є у доступні он-лайн.

Підготовка до ЗНО відбувається на платформі освіти.ua та інших платформах, які мають повний обсяг матеріалу для підготовки до ЗНО.

Для передачі завдань вчителі використовують групи у соціальних мережах та месенджерах.

На даний час всі педагогічні колективи 15 закладів загальної середньої та 17 дошкільної освіти працюють в режимі он-лайн.

Просимо з розумінням віднестися до ситуації, на сьогодні важливими складовими є здоров’я і безпека дітей, і водночас навчальний процес має продовжитися, особливо для старшокласників, вступ у вищі навчальні заклади котрих залежатиме від результатів здачі зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО). Тому контроль за виконанням домашніх завдань покладено на батьків, а також на свідомість самих старшокласників.

Відділ освіти, молоді, спорту, культури

виконкому селищної ради.