Фото без описуШановні жителі громади! Вважаю за свій обов’язок інформувати вас та застерегти, щоби дотримувалися карантинних і профілактичних заходів, берегли себе, своїх рідних, близьких і своє здоров’я. До мігрантів звертаюся з великим проханням бути вдома і витримати терміни карантину. На жаль, лікування немає від COVID-19, але у всіх є шанс і можливість вберегтися від цього вірусу!

Сьогодні протягом дня до працівників селищної ради продовжують надходити дзвінки про велику міграцію, за період з 16 березня і до початку  карантину  у медичних некомерційних підприємствах селищної ради було зафіксовано 33 хворих на гострі респіраторні захворювання, на 21.03.20р. прослідковується тенденція до зростання – 104 хворі – 65 дорослих та 39 дітей, тільки за вчора поступило 17 дорослих та 5 дітей. Слава Богу, не зафіксовано підозри на коронавірус.

До усіх небайдужих громадян, керівників агроформувань, фермерів, підприємців та депутатів селищної ради звертаюся з великим проханням об’єднати зусилля, і спільно, без паніки, допомогти медичним працівникам, мешканцям громади, людям, які поряд з вами, сусідам, людям похилого віку, котрі потребують вашої підтримки і допомоги. Кожен ваш крок, навіть найменша допомога, купівля продуктів, масок, деззасобів, і навіть психологічна підтримка стануть у великій допомозі їм.

Від селищної ради висловлюю слова глибокої вдячності керівнику СФГ «Поділля» Андрію Сопруку, який першим відгукнувся на виклик сьогодення і вже закупив маски та роздає людям, пайовикам.

Гуртуймося разом, навіть найменша ваша допомога врятує життя!

З повагою , селищний голова Віталій Здебський.