Фото без описуСьогодні о 06:23 год. на лінію «102» надійшло повідомлення від власниці продуктового магазину у с. Паплинці, про те, що невідома особа, шляхом пошкодження вікна та грат проникла в продуктовий магазин, що в с. Паплинці по вул. Жовтнева Старосинявського району, звідки викрала продукти харчування.

Жінка розповіла, що вночі хтось розбив вікно у приміщенні та викрав продукти харчування, цигарки і пиво на загальну суму понад 2000 гривень.

Поліцейські офіцери Старосинявської об’єднаної територіальної громади спільно з працівниками сектору кримінальної поліції швидко встановили особу та затримали підозрюваного уже близько 9.00 год. Ним виявився 41-річний місцевий мешканець, який раніше уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів майнового характеру.

По даному факту внесено відомості до ЄРДР, та вирішується питання про взяття останнього під варту. Також під час затримання встановлено факт крадіжки велосипеда, на якому він пересувався.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Підозрюваного затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відповідно до санкції статті чоловікові за вчинення крадіжки з проникненням загрожує відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. 

Фото без опису

Прес-служба ОТГ.