Фото без описуСьогодні відбулося засідання постійної комісії з питань регламенту, прав людини, законності, депутатської діяльності і етики та планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку, яке відкрив та провів голова комісії Олег Лучіцький. Участь в роботі комісії взяли шість членів комісії із десяти, секретар селищної ради Наталія Гарник , заступник начальника управління фінансів виконавчого комітету селищної ради Інна Гноянко, головний спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради Петро Скригунець.

На порядок денний винесено одне питання: про погодження проекту розпорядження селищного голови «Про внесення змін до селищного бюджету на 2020 рік».

Заступник начальника управління фінансів виконавчого комітету селищної ради Інна Гноянко доповіла, що відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 12.02.2020 року №118 - р «Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству фінансів України на 2020 рік» було виділено освітню субвенцію в сумі 825400,00 гривень на оплату праці педагогічних працівників загальноосвітніх закладів громади.

Депутатська комісія погодила проект розпорядження селищного голови «Про внесення змін до селищного бюджету на 2020 рік» з подальшим затвердженням на сесії селищної ради.

Депутати працювали зосереджено, злагоджено, плідно.