Фото без описуЗ метою популяризації культури читання серед дітей, виховання нового покоління – успішних молодих людей, з розвинутими комунікативними навичками, критичним мисленням, соціалізованих та самореалізованих завдяки читанню, які прагнуть розвиватися та покращувати суспільство, у читальній залі бібліотеки зібрались юні книголюби на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2020»

Усі конкурсанти хвилювалися, але це не завадило їм показати себе якнайкраще. Хотілось би відмітити, що всі учасники конкурсу відмінно підготувалися. В ході змагань діти рекламували свою улюблену книжку, поділилися своїми враженнями від прочитаного. Для них проведено усні та письмові вікторини, які не тільки розважали, а й чудово продемонстрували ерудицію та знання юних читачів. Журі конкурсу складно визначити переможця, адже кожна дитина начитана та ерудована . І все – таки конкурс є конкурс і, звичайно, потрібно було обирати найкращого.

Отже, звання «Суперчитач Старосинявщини» вибороли: 6 клас Поліщук Кароліна (Стара Синява), Лисанівці ,7 клас Руденко Тетяна (Паньківці). Вони поїдуть в обласну бібліотеку для дітей ім. Т.Шевченка на ІІІ етап конкурсу. Вітаємо юних переможців та бажаємо наступної перемоги!

Любов Зваричук,

директор дитячої бібліотеки.